Szép Otthon

Eladó ingatlanjaink:

Eladóvá vált a Mátra szívében ez a kis ékszerdoboz, jelenlegi tulajdonosa teljes felújítás után szeretné átadni. 73m2-es lakrészével, csodálatos panorámájával ideális lehet nyaralónak vagy akár állandó lakásnak.

Kirándulóhelyek és gyógyfürdők közelsége mind az itt élőket szolgálja. A település közlekedés szempontjából is kiváló. A volánbusz járataival könnyen elérhető, Budapest, Eger, Salgótarján.
A felújítás során a teljes tetőcsere megtörtént a faszerkezet-tel együtt, a telken lévő kis kőházon és a ház toldaléki részén lévő gazdasági épületeken is. A ház nemcsak nyaralónak, de gazdálkodásra is alkalmas telken épült, a lakótér 73nm, az utcafrontra két nagyszobával, egy hallal, a kert felől nyíló előszobával, új biztonsági bejárati ajtóval, egy konyha-étkező, valamint spejz helyiséggel, egy fürdőszobával , benne kialakított zuhanyzóval wc-vel rendelkezik. Fűtését tekintve gáz konvektoros, de az egyik szobában fa tüzelésű kályha is
beépítésre került. A melegvíz ellátását elektromos bojler látja el. A közművek aktívak, a villanyvezetékek belső kábel-csatornában vezetve lettek kicserélve.
A ház toldaléki részében egy gépkocsibeállásra alkalmas rész , valamint tárolásra, vagy állattartásra alkalmas gazdasági épületrészek, tárolók találhatóak. A ház egy része alatt pince húzódik. A kert gazdálkodásra, állattartásra, hobbikertészkedésre egyaránt alkalmas, frissen telepített már termést hozó 7 db szilvafával.
Az ár némileg alkuképes.

11,9 Millió Ft

Eladóvá vált egy 71m2-es 3 szobás felújításra szoruló ház a hozzáépített 24 m2-es melléképülettel a Mátrában lévő, Ivád községben Pétervására járásközponttól 2 km –re. Nagy kertje művelésre alkalmas. A helyközi autóbuszmegálló, óvoda, orvosi rendelő, élelmiszerbolt 5 perc séta. Bükkszék "Salvus" gyógyfürdőjével 12 km, Eger, Salgótarján 30 km, de óránként közlekedő közvetlen buszjárattal Budapest sem távolság.

Jöjjön nézze meg, válassza üdülőnek vagy álmai otthonának. 

Irányár 7,5 Millió Ft

Egy igazi kincs, mondhatnám jó fogás, Pétervásárán jó állapotban lévő nagykertes ház eladó. Az 50-es években épült, de 2021-ben teljes körű felújításon esett át. Az ingatlanról készült képek magukért beszélnek. Kitűnő ár-érték arányban van.

Az ingatlan gazdálkodásra is jó, hiszen nagy telekkel, számos melléképülettel is rendelkezik A 80 m2-es ház két szobával, amerikai konyhával, fürdőszobával és egy terasszal rendelkezik. A melléképületben egy nyári konyha van, mely a fő épületből is elérhető. A melléképület folytatásában egy 60m2-es műhely-tároló van, mely garázsként funkcionál, de akár vállalkozásra is alkalmas.
Pétervására járási székhely, Eger, Salgótarján 30-30 km-re, gyógyvizéről híres Bükkszék 10 km távolságra van. Budapest menetrend szerinti busszal kétórányira van.
Hozzon egy jó döntést, jó szívvel ajánljuk.

Irányár 12M.-Ft